Jačanje imuniteta je veoma važno tokom cele godine i naročito u vreme virusa i prehlada.

Jačanje imuniteta je veoma važno za svu decu i odrasle i naročito za one kojima je imunitet više ugrožen zbog prisustva hronične bolesti ili neuromišićne bolesti, kao što je spinalna mišićna atrofija.

Nakon duže upotrebe Imunolak Kids i Imunolak Adults kod dece i odraslih obolelih od SMA, potvrđeni su korisni efekti boljeg varenja hrane i veće iskoristljivosti nutrienata, bolje razgradnje vitamina D u organizmu koji utiče na smanjenje krtosti kostiju, veću otpornost na uzročnike kašlja, slabije simptome prehlade i gripa.

Kao veoma snažan zaštitnik imuniteta pod dejstvom dobro odabranih korisnih bakterija, prave doze vitamina D i visoko iskoristljivog cinka u adekvatnoj koncentraciji, Imunolak Kids i Imunolak Adults su i ove godine došli kao izuzetno važna i značajna podrška u naš centar, za sve naše korisnike.

Osim osnovnih lekova za lečenje SMA, preko su nam potrebni i dodaci ishrani za povećanje imuniteta, nadoknadu vitamina i minerala. U ime naše dece i odraslih pacijenata sa SMA zahvaljujemo se firmi Save Health doo na podršci našem imunitetu i poboljšanju kvaliteta života.

Категорије: Vesti